Voit SÄÄSTÄÄ selvää rahaa yhdistämällä lainasi!

Voit SÄÄSTÄÄ selvää rahaa yhdistämällä lainasi!
Voit SÄÄSTÄÄ selvää rahaa yhdistämällä lainasi! - Hankilainaa.fi - Klikkaa kuvaa!

lauantai 11. lokakuuta 2014

Flunssan kourissa

Kulunut viikko on mennyt pitkälti sairastaessa. Tästä johtuen opiskelu on häiriintynyt viime päivinä. Kävin alkuviikosta tutkimuksissa, joissa ei selvinnyt mitään oleellista. Kehotettiin varaamaan uusi aika, jos ei tauti parane. Olisi kyllä pitänyt varata aika jo eilen sen verran huono olo on, mutta en sattunut olemaan hereillä aikaan, jolloin varaus olisi pitänyt tehdä. Kyseinen flunssa on oikeastaan vaivannut jo kuukauden päivät, mutta nyt se on mennyt pahempaan suuntaan. Oireina on ollut voimakas yskä, kurkkukipu, lievä kuume sekä päänsärky. Välillä on tuntunut siltä, että kyseinen tauti paranisi, mutta sitten se on tullut aina uudestaan.

Pitänee yrittää herätä maanantaina aikaisin, jotta saisin ajan lääkäriin, ellen sitten tässä välillä parane, jota kyllä epäilen vahvasti. Seuraava tenttikin alkaa lähestyä, joten olisi tärkeää, että paranisin ennen sitä, jotta voisin valmistautua siihen mahdollisimman täysipainoisesti.


Tämä kirjoitus on omistettu kaikille teille, jotka olette sairastaneet syysflunssan tänä syksynä tai sairastatte sitä parhaillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti