Voit SÄÄSTÄÄ selvää rahaa yhdistämällä lainasi!

Voit SÄÄSTÄÄ selvää rahaa yhdistämällä lainasi!
Voit SÄÄSTÄÄ selvää rahaa yhdistämällä lainasi! - Hankilainaa.fi - Klikkaa kuvaa!

lauantai 28. maaliskuuta 2015

Alkuvuoden mietteitä

Tosiaan nyt on alkuvuodesta kulunut jo kolmisen kuukautta. Ottaen huomioon viime vuoden lopun ja tämän vuoden alun on opintomenestys ollut  normaalia heikompaa. Osittain tämä selittyy vaikeilla kursseilla. Toisaalta syynä on saattanut olla pimeä vuodenaika, jolloin on tuntenut olonsa väsyneeksi.

Kuitenkin nyt alkaa jo olla valoa tunnelinpäässä. Sen lisäksi, että aamuisin on nyt huomattavasti valoisampaa, joten aamuisin on helpompi herätä ja muutenkin tuntee olevansa pirteämpi, niin opintomenestyskin on lähtenyt parempaan suuntaan ainakin, jos katsotaan viimeisimmän takaisin saadun tentin tulosta. 

Nyt on kulunut reilu puoli vuotta siitä, kun aloitin oikeustieteen opintoni. Olen edelleen sitä mieltä, että alavalintani on oikea. Niin kovasti vain toivon, että pääsisin jo oikeisiin juristin töihin.

Alkukuusta olin reilun viikon reissussa, mikä teki hyvää sen kannalta, että sain unohdettua tenttikirjat vähäksi aikaa. Nyt taas olen kohta lähdössä joksikin aikaa edelliseen kotikaupunkiini. Erityisesti odotan hyvän kaverini tapaamista, jota en ole nähnyt pitkään aikaan.

Nyt on taas se aika vuodesta, kun on haku yliopistoihin käynnissä. Lisää tietoa ja hakea voit osoitteessa opintopolku.fi. Onnea vain kaikille oikikseen hakeville, jotka osallistutte tämän kevään pääsykokeisiin! Urakka voi olla rankka, mutta paikka oikeustieteellisessä on sen arvoista. Vastaan mielelläni pääsykokeisiin liittyviin kysymyksiin, joten voit esittää kysymyksesi kommentoimalla tätä kirjoitusta tai lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen matkallajuristiksi@gmail.com.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti